Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Mars Motoren

Wij zijn een motorshop die is ontstaan uit een hobby. Het begon met zelf custom motoren bouwen tot aan het kopen van complete Harley's. De passie liep daardoor een beetje uit de hand zodat we met een flinke voorraad van Harley's zaten. Zo was er geen ruimte meer om te sleutelen. Hierdoor was de keuze gauw gemaakt en besloten we deze passie te delen met anderen en een Harley Davidson shop te openen.

Wij hebben een beperkte keuze aan motoren staan maar voor ieder wat wils. Zo kunnen wij alle aandacht bieden en het juiste advies geven. Kom eens langs in de    shop voor een proefrit of gewoon voor koffie. Wij zijn altijd bereikbaar en open op afspraak.

 

KvK: 71278443

BTW nr: NL163258284B01

IBAN: NL12RABO0328 9975 52

Mars Motoren
Copyright © 2018 Mars Motoren
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren