Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Mars Motoren

Wij zijn een motorshop die is ontstaan uit een hobby. Het begon met zelf custom motoren bouwen tot aan het kopen van complete Harley's. De passie liep daardoor een beetje uit de hand zodat we met een flinke voorraad van Harley's zaten. Zo was er geen ruimte meer om te sleutelen. Hierdoor was de keuze gauw gemaakt en besloten we deze passie te delen met anderen en een motorshop gespecialiseerd in de verkoop van Harley Davidson's  te openen.

Wij hebben een beperkte keuze aan motoren staan maar voor ieder wat wils. Zo kunnen wij alle aandacht bieden en het juiste advies geven. En zit jouw motor er niet tussen, dan kunnen wij vast wel vinden wat je zoekt. Kom eens langs in de shop voor een proefrit of gewoon voor koffie. Wij zijn altijd bereikbaar en open op afspraak.

 
 

Motorrijbewijs halen

Wil je graag een mooie Harley Davidson rijden maar je hebt je rijbewijs nog niet? Je kunt dan net als ik je rijbewijs halen bij De Groot in Barneveld. Met veel plezier en een fijne instructeur heb ik daar lessen gevolgd. Afhankelijk van je eigen tijd, inzet en feeling voor het rijden kan je binnen 4 dagen je rijbewijs al gehaald hebben! Vandaar ook rijbewijs-4-daagse.

Je stapt meteen op een motor en mag gelijk gaan rijden. Je rijdt in plaats van elke week 1 keer zoals normaal gesproken, 4 dagen een paar uur lang. Inclusief examens. Zo leer je onder begeleiding van goede instructeurs meteen alles van het motorrijden. 

Ik heb daar met veel plezier mijn rijbewijs gehaald. Het zijn leuke mensen en je voelt je meteen op je gemak. 

Nieuwsgierig? Voor alle informatie klik op de button hieronder.

De Groot Verkeersopleidingen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren